Døgnvagt ring - 58 52 02 12 info@glarmester-cb.dk

Brug for en Glarmester?

Vinduer og Dører

Ring til os allerede i dag og aftal, hvornår vi skal komme ud og måle op og se på mulighederne sammen

Fair priser

Høj Kvalitet

40+ års erfaring

Få professionel hjælp

Ved du, hvordan de nye vinduer og døre skal se ud, når du skal i gang med at renovere din bolig? De skal både bestilles og også sættes i, og der har du en professionel hjælper i glarmester Claus Berger i Slagelse. Få en erfaren glarmester til at hjælpe dig med at opmåle og bestille dine vinduer – og sætte dem rigtigt i, så du ikke får kuldeindtræk eller skævheder. 

Er du lidt i tvivl om hvilke vinduer og døre, der passer til dit hus, er vi glade for at kunne give dig gode råd ud fra vores store erfaring. En grundig vejledning gør også, at du får det helt rigtige samlede udseende på huset og de rigtige materialer.

Træ, Alu eller?

I dag vælger langt de fleste vinduer og døre lavet af træ, eller de vælger kombinationen træ/alu. Det er både hensyn til vedligeholdelse og udseende, der skal tages i betragtning, når du vælger.

Spørg os, så får du vores erfaringer og store kendskab til vinduer og døre med i købet. Det sparer du penge på – og du får også den bedste løsning.

Udvalget

Kender du de mange muligheder
Udvalget af vinduer og døre har vel næppe været større nogensinde. Der er mange stilarter at vælge i mellem, lige fra det helt stilrene til det romantiske samt farvede eller herregårdsagtige design.

Når valget står mellem at have sprossevinduer, kip-åbning, lyddæmpende glas og meget mere, så er det trygt for dig at have glarmester Claus Berger med på råd. Fortæl os, hvad du kan lide, så finder vi sammen ud af om det, du ønsker, passer til din bolig og til din families behov.

Se det først!

Har du lyst til at se, hvordan dit hus kan komme til at se ud, så bruger vi et computerprogram til at vise dig det med forskellige typer vinduer og døre. Så får du lettere ved at vælge og træffe de rigtige valg.

Du kan komme i gang med at forbedre din bolig med nye døre og vinduer med det samme. Ring til os på tlf. 58 52 02 12 og aftal, hvornår vi skal komme ud og måle op og se på mulighederne sammen.

Skriv til os

Uforpligtende tilbud

Ring til os

58 52 02 12

13 + 12 =