Døgnvagt ring - 58 52 02 12 info@glarmester-cb.dk

Vi kommer når uheldet er ude

Glasskader & Forsikringsskader

Døgnvagt – Vi rykker ud til alle, som har brug for vores hjælp efter en skade, hvor der er knuste ruder og glasskader involveret

Døgnvagt og hurtig service

Når uheldet er ude, og du står med glasskår over det hele, skal du ringe til os. Glarmester Claus Berger i Slagelse er hele døgnet klar til at rykke ud og tage sig af din glasskade, uanset årsagen til det knuste glas.
Ring til os på 58 52 02 12, straks du opdager skaden. Det er vigtigt at skaden dækkes af hurtigt, så der ikke kommer regn, kulde, dyr eller ubudne gæster ind ad den smadrede rude.

Døgnvagt – Vi rykker ud til alle, som har brug for vores hjælp efter en skade, hvor der er knuste ruder og glasskader involveret.

Vi dækker af, tager mål til en ny rude, bestiller den, sørger for levering og montering – og slutter af med at melde skaden til dit forsikringsselskab. På den måde slipper du for at tage dig af skaden selv – fordi du trygt kan overlade arbejdet til en fagmand.

Vi har været ude til rigtig mange knuste ruder og ved, at de fleste gerne vil have, at der handles hurtigt. Mange er desuden også lidt forvirrede over opgaven, som jo altid kommer helt pludseligt. Derfor skal du ringe til os på 58 52 02 12, så vi kan tage over.

Altid klar med døgnvagt
Vi sætter en ære i at være medlem af Glarmestrenes Døgnvagt, så vi altid kan tilbyde vores kunder en udrykning straks, når vi får en opringning om en glasskade.

Døgnvagten gælder både for nye og nuværende kunder. Vi rykker ud til alle, som har brug for vores hjælp efter en skade, hvor der er knuste ruder og glasskader involveret.

glasskader glarmester claus berger

Ring til os

58 52 02 12