Døgnvagt ring - 58 52 02 12 info@glarmester-cb.dk

Glas til badeværelset?

Badeværelse

Det er både designmæssigt og hygiejnemæssigt en stor fordel at have store, glatte glasflader from for fliser med fuger.

Vi tilbyder både

Installering og reparationer af glas til badeværelset. Kan specialfremstilles efter behov.

Glasplade-vægge

Det sidste nye, som du skal overveje, hvis dit badeværelse skal skille sig positivt ud i forhold til andres, er at skifte flisevæggene ud med glasvægge. Det er både designmæssigt og hygiejnemæssigt en stor fordel at have store, glatte glasflader frem for fliser med fuger. Glaspladerne har en farvet bagside, som ser rigtig flot ud i din bruseniche.

Glashylder og spejle

Vi designer også finesser som glashylder og spejle i alle længder og bredder. Glashylder er populære da de er nemme og rengøre og holde ved lige.

Forestil dig et badeværelse uden spejl, nej vel? Vi specialfremstiller spejle badeværelser og hører gerne om dit projekt og giver en pris.

Glasdøre til brusebad

Få moderniseret dit badeværelse med glasdøre til brusenichen. Glasdøre kan fås i alle mulige forskellige slags glas, lige fra gennemsigtig til det matte look, samt i forskellige farver. 

Et badeværelse med glasdøre til brusenichen giver et dejligt åbent design og er samtidig nemt at vedligeholde.

 

Vi har ekspertisen

Glarmester i over 40 år

Tror du at glas bare er glas, kan glarmester Claus Berger fortælle dig alt om de mange muligheder og forskelle i udseendet på de forskellige typer. Så har du bedre mulighed for at vælge hvilken type du foretrækker, når du har set forskel på hele spektret fra det næsten usynlige diamantglas til det helmatte glas. 

Mester har været i branchen i mere end 40 år, så man kan godt kalde ham ekspert i glas. Du er meget velkommen tilat give mester et ring på tlf. 58 52 02 12 og få en pris eller en aftale, så i kan tale mere om hvor du kan bruge glas i din indretning hjemme hos dig.

 

Badeværelse spejl garmester claus berger-1
Badeværelse spejl garmester claus berger-3
Badeværelse glasvægge garmester claus berger-4
Badeværelse glasvægge garmester claus berger-3
Badeværelse glasvægge garmester claus berger-6

Skriv til os

Uforpligtende tilbud

Ring til os

58 52 02 12

4 + 1 =