Døgnvagt ring - 58 52 02 12 info@glarmester-cb.dk

Få rådgivning i valg af Energi Termoruder

Energi Termoruder

Vi har mange års erffaring i energi termoruder. Kontakt os og hør hvad du kan spare i tabt energi  ved udskiftning af vinduer

Spar penge med Energi Termoruder

Energi termoruder skærer en stor del af din varmeregning, så der er kun gode argumenter for at få skiftet de gamle, utætte vinduer ud med nye nu. Det er altid sæson for udskiftning af vinduer, så der er ingen grund til at vente.

Vil du have et helt klart overblik over din kommende besparelse, kan vi beregne, hvor meget du sparer ved at skifte til energi termoruder nu. Men det er ikke kun kroner og ører, det handler om, når du vælger nye vinduer. Der er også en komfort og indeklima-fordel.

Du kan nemlig få en langt bedre inde-temperatur i sommerhalvåret ved at vælge energivinduer, hvor der er bygget solafskærmning ind i termoruden. Op til en tredjedel af varmen kan afskærmningen holde ude.

energi termoruder vinduer glarmester claus berger

Støjreducering?

Bor du i et larmende kvarter, måske ud til en stor vej eller tæt på toget, har vi termoruder med lyddæmpende effekt. Ruderne kan både være energivinuder, have solafskærming og være lyddæmpende på samme tid. Vi vurderer sammen, hvilke ruder der passer bedst til dit behov.

Ekstra holdbart!

Pas på børnene i hjemmet
Energi termoruder kan også have en ekstra funktion indbygget. Vælger du hærdet eller lamineret glas er skaden langt mindre, hvis nogen ved et uheld smadrer ind i vinduerne. Disse typer glas begrænser nemlig i udstrakt grad risikoen for store snit skader.

Er du i tvivl om det rigtige?

Der er mange muligheder med energi termoruder, som vi gerne vil fortælle dig mere om, inden du vælger. Der er også en del reglementer, som man skal tage hensyn til, for eksempel ved vinduespartier tæt på gulvet. Så tag en fagmand med på råd og ring til og på tlf. 58 52 02 12.

Skriv til os

Uforpligtende tilbud

Ring til os

58 52 02 12

13 + 2 =